ryby-halibut

Halibut

Halibut má mírně aromatické maso s vysokým obsahem bílkovin a vyšším obsahem tuku než u platýze obecného. Hodí se na různé druhy úpravy. Nedoporučujeme příliš kořenit, zaniklo by tím jeho charakteristické příjemné aroma. Skvělý je je dušený nebo vařený v páře.

V naší nabídce máme filety z hulibuta

CENA: od 599,- / kg

objednat


 

Halibut na bylinkách

 

Ingredience:

  • citrón
  • olivový olej
  • česnek
  • sůl
  • bylinky – bazalka, majoránka,libeček, petrželka, oregáno
  • máslo
 

Postup přípravy

Z bylinek, citrónu, česneku a oleje si uděláme marinádu, kterou filety halibuta potřeme a necháme 2 hodiny v chladu. Potom na pánvi na másle opékáme z každé strany cca 5-10 min.

Přihlašte se k odběru newsletteru, ať víte o novinkách a akcích!