ryby-prazma

Chobotnice

Chobotnice má tužší netučné maso, které je třeba před tepelnou úpravou naklepat. Větší chobotnice doporučujeme nejdříve uvařit. Dále ji pak můžeme grilovat nebo opékat, menší chobotničky lze použít do salátů.

V naší nabídce máme velikosti: 1000 – 3000gr

CENA: od 549,- /kg

objednat


 

Salát s chobotnicí

 

Ingredience:

  • 1 kg chobotnice
  • 50 dkg brambor
  • 1 palička česneku
  • 2 dl olivového oleje
  • Sůl

  • Pepř
 

Postup přípravy

Chobotnici zlehka poklepeme paličkou, očistíme, omyjeme a vaříme okolo 45 minut. Současně uvaříme brambory ve slupce, očistíme a nakrájíme na kostičky. Vařenou chobotnici nařežeme na kostičky, přidáme brambor, jemně sekaný česnek, olej, sůl a pepř. Dobře promícháme a můžeme podávat teplé, nebo vychladlé.

Přihlašte se k odběru newsletteru, ať víte o novinkách a akcích!