ryby-prazma

Mořský vlk

Velmi dobrou rybou je mořčák chutný, kterému kdoví proč ve všech obchodech i restauracích říkají mořský vlk. Má bílé, velmi jemné a aromatické maso, obsahuje jen malé množství kostí.

V naší nabídce máme velikosti: 300 – 400gr, 400 – 600gr, 800 – 1000gr

CENA: OD 300,- /KG

objednat

Mořský vlk v těstíčku

Ingredience:

  • 1 kg mořského vlka
  • 0,5 kg listového těsta
  • 5 malých rajčat
  • Sůl
  • Rozmarýn

  • Olivový olej

Postup přípravy

Čerstvého vykuchaného vlka opláchneme, osušíme, naplníme rajčaty a rozmarýnem, potřeme olejem, osolíme a ještě posypeme rozmarýnem. Listové těsto vyválíme a rybu jím překryjeme. Pečeme v troubě asi 25 minut.

Přihlašte se k odběru newsletteru, ať víte o novinkách a akcích!