ryby-prazma

Pražma

Čerstvá pražma královská má velmi chutné a šťavnaté bílé maso. Je to menší dietní ryba vhodná především na grilování, pečení, smažení a dušení. Pražmy se loví ve Středozemním moři. Na požádání je pro Vás rádi vykucháme.

V naší nabídce máme velikosti: 300 – 400 g, 400 – 600 g, 600 – 800 g

CENA: od 349,- / kg

objednat


 

Pražma pečená s bylinkami

 

Ingredience:

  • Pražma – celá ryba
  • Sůl
  • Pepř
  • Bazalka
  • Citrónová kůra
  • Tymián
  • Olivový olej
  • Brambory
 

Postup přípravy:

Rozmícháme si olivový olej s kořením. Čerstvé ryby promažeme zevnitř i zvenku kořenící směsí.Do pekáčku dáme uvařené brambory, pomažeme kořenicí směsí, vložíme rybu a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme cca 30 minut. Během pečení rybu obracíme a vždy navrch dáme plátek másla.

Přihlašte se k odběru newsletteru, ať víte o novinkách a akcích!