Pražma
Čerstvá pražma královská má velmi chutné a šťavnaté bílé maso. Je to menší dietní ryba vhodná především na grilování, pečení, smažení a dušení. Pražmy se loví ve Středozemním moři. Na požádání je pro Vás rádi vykucháme.
V naší nabídce máme velikosti: 300 – 400 g, 400 – 600 g, 600 – 800 g
CENA: od 349,- / kg
Pražma pečená s bylinkami
Ingredience:
- Pražma – celá ryba
- Sůl
- Pepř
- Bazalka
- Citrónová kůra
- Tymián
- Olivový olej
- Brambory
Postup přípravy:
Rozmícháme si olivový olej s kořením. Čerstvé ryby promažeme zevnitř i zvenku kořenící směsí.Do pekáčku dáme uvařené brambory, pomažeme kořenicí směsí, vložíme rybu a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme cca 30 minut. Během pečení rybu obracíme a vždy navrch dáme plátek másla.