Treska
Treska má bílé pevné, jemné a šťavnaté maso. Je libovější než maso jiných ryb tohoto druhu a nemá mnoho kostí. Skvěle voní a chutná. Jelikož je toto maso chuťově méně výrazné, můžeme si zde dovolit výraznější dochucování nebo omáčky. Nabízíme i filetované maso.
V naší nabídce máme filety z tresky tmavé a světlé, odběr od 1kg
CENA: od 379,- /kg
Treska s chřestem
Ingredience:
- 1 kg tresky
- 0,5 kg chřestu
- citrón,
- sůl, pepř
- máslo
Postup přípravy
Filety osolte, opepřete, položte do máslem vytřené zapékací nádoby. Zakápněte citronovou šťávou, pečte cca 15 minut. Mezitím dejte do vroucí osolené vody vařit doměkka zelený chřest, konce špiček odřízněte. Uvařený chřest rozmixujte na kaši, podle chuti osolte a opepřete. Filety přelijte chřestovou kaší a ozdobte špičkami chřestu.