Skip to main content

Chobotnice s bramborovou kaší

Kategorie:

Ingredience pro 2 osoby

  • 1 kg chobotnice
  • 3 dl olivového oleje
  • 3 velké cibule
  • 2 dl kvalitního červeného vína
  • 1 petržel
  • 6 stroužků česneku
  • 20 g vegety
  • 10 g oregana
  • 8 snítek rozmarýnu
  • 4 bobkové listy
  • sůl

Postup přípravy

Chobotnici uvaříme na měkko a potom ji nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme a osmažíme na rozpáleném olivovém oleji. Přidáme kousky chobotnice, rychle orestujeme a malinko podlijeme vodou. Když se voda odpaří, přilijeme červené víno, osolíme a přidáme všechno koření. Podusíme pět až sedm minut a podáváme s klasicky připravenou bramborovou kaší.

Obsah košíku0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu